e
Banner

Etiketler: alışan lojistik



Alışan Lojistik yangına dayanıklı depo yaptı



Alışan Lojistik Tuzla Deri Organize Sanayi bölgesinde hizmete açtığı 40 bin palet büyüklüğündeki yeni depoyla toplam 160 bin paletlik depo büyüklüğüne ulaştı. Alışan yangına 2 saat dayanıklı lojistik merkeziyle bu alandaki liderliğinin hakkını veriyor.

 




Alışan Lojistik & Interbulk arasındaki dev iş ortaklığı



Lojistik pazarının en büyük etkinliği kabul edilen “Logitrans Transport Fuarı”nda; Alışan Lojistik tarafından davetlilere ve basın mensuplarına yönelik düzenlenen kokteyl kapsamında; Alışan - Interbulk iş ortaklığının duyurumu ve imza töreni gerçekleştirildi.





Alışan Lojistik’ten yeni bir sektör misyonu


Yayın: 19-12-2012
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik; Üçlü Sorumluluk (Responsible Care) uygulamalarıyla sektöre örnek olmaya devam ediyor





Alışan üç stratejik alanda iddiasını artırdı


Yayın: 19-01-2013
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik İdari İşler Direktörü Ayhan Özekin, 2012 yılında sektördeki etkinliklerini artıracak ve hizmet kabiliyetlerini geliştirecek, modernizasyon ve projelere yöneldiklerini söyledi.




Alışan Lojistik kimya sektöründe lojistiğe global vizyon kazandırıyor



Sıvı-toz kimyasal madde taşımacılığında kurumsallaşmış bir şirket olarak öne çıkan Alışan Lojistik 2012’de bu alanda attığı adımlarla dikkat çekti. Hollandalı Interbulk Grup’un Türkiye’deki iş ortağı olan şirket, Gaziantep tesisini de devreye alarak önemli bir yatırıma imza attı. Alışan, ayrıca Procter&Gamble’ın sıvı kimyevi madde nakliyesi süreçlerini yönetmeye başlarken, Avrupa Kimya Taşımacıları Derneği - ECTA’nın hem yönetim kuruluna girdi, hem de Üçlü Sorumluluk Programı’na üye oldu.





Shell Eco-Marathon için Alışan Group’tan lojistik destek



Gençleri geleceğin yakıt alternatiflerini geliştirmeye teşvik etmek için düzenlenen Shell Eco-Marathon yarışması bu sene 15 – 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Hollanda’da gerçekleştirilecek. Shell Eco- Marathon’a tasarladıkları araçlar ile katılacak olan 16 Türk takımının lojistik sponsorluğunu, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de Alışan Group üstleniyor.




Alışan'dan 30. Yıl'da büyük kutlama



Kurulduğu 1985 yılından beri lojistik sektörüne yön veren faaliyetleri ve yatırımları ile  ülke ekon




Tehlikeli ve kimyasal maddede 30 yıllık uzmanlık ALIŞAN LOJİSTİK


Yayın: 15-07-2015
Kategori: Kimya

“Türkiye’de ADR kurallarını en üst düzeyde uygulayan tek firma konumundayız” diyen Alışan Lojistik Operasyonlar Koordinatörü Jan Devrim, tehlikeli kimyasalların elleçlenmesi, taşınması ve depolanması konusunda çok ciddi bir uzmanlığa, güçlü bir altyapıya ve başarılı bir çalışma modeline sahip olduklarını söylüyor. 





Alışan alternatif taşıma modellerine yoğunlaşacak


Yayın: 19-01-2016
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, 2015’te önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini söyledi. 




Alışan Lojistik globalleşmeye yatırım yapıyor


Yayın: 23-02-2016
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik, enerji lojistiği alanında LNG, motorin, dökme ve ambalajlı madeni yağ gibi geniş bir ürün yelpazesi için lojistik hizmet sağlıyor.